CANCEL·LAT "Cicle sobre El Moviment Revolucionari de Dones al Kurdistan" a Cal Temerari

Data: 
dijous, 12 març, 2020 - 18:30
dijous, 19 març, 2020 - 18:30
dijous, 26 març, 2020 - 18:30

 

Donades les circumstàncies actuals i com que SOM TEMERÀRIES PERÒ AMB LA SALUT NO S'HI JUGA, tots els actes programats a Cal Temerari queden ajornats. Quan les tinguem, ja donarem les noves dates.

Cicle sobre El Moviment Revolucionari de Dones al Kurdistan organitzat per Azadî Jin, Batzac i Hora Bruixa:

- dijous 12 de març, exposició i xerrada: Jinwar i introducció al Moviment de Dones al Kurdistan. Xerrada sobre Jinwar, el poble de dones lliures del Kurdistan, i inauguració de l’exposició Jinwar en fotografies des de la perspectiva de les seves habitants presentada per Azadî Jin.

- dijous 19 de març, projecció del documental Comandant Arian: Una història de Dones, Guerra i Llibertat  d'Alba Sotorra, 2018, 77’. La projecció anirà seguida de debat.

- dijous 26 de març, El Moviment Revolucionari de Dones al Kurdistan - Com ho aterrem? Què es pot aplicar, a la nostra societat, del moviment revolucionari i transformador empès per les dones.

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.